Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2013

Έφυγε η Κυρά Κούλα...


Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις διοργανώσεις του το εμπνευσμένο κίνημα της αθλητικής αλιείας
έχοντας βάλει σκοπό να μας καταπλήξει με τα κατορθώματά του.

Επειδή οι βενζίνες όπως και να το κάνουμε είναι ανεβασμένες δίνει την ευκαιρία στους αθλητάς να διαγωνιστούν σε κοντινές και εύκολα προσβάσιμες παραλίες (δύσμοιρες..) της Αττικής προσφέροντας ταυτόχρονα πέραν των φοβερών συγκινήσεων ενός τέτοιου αγώνος και υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο καθαρίζοντας τις πολυσύχναστες πλαζζζζ του καλοκαιριού από ανεπιθύμητα αλιεύματα όπως δράκαινες,μουγκριά και κατσαρίδες τα οποία όχι και τόσο σπάνια ενοχλούν σφόδρα τους λουόμενους.

Πρόσφατα,όπως έγινε γνωστό,η παραλία του Ωρωπού απελευθερώθηκε μετά από πολύχρονες συντονισμένες προσπάθειες ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων από τη γνωστή-τρομοκράτισσα κυρά Κούλα,τη δράκαινα 26 εκατοστώνε.. η οποία ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είχε παρενοχλήσει παιδάκια,γιαγιάδες και ερασιτέχνες (του κώλου και της ρηχοπατιάς) ψαροντουφεκάδες αφού με το οδυνηρό κτύπημα της είχε κουλάνει αρκετούς λουόμενους (εξ ου και το Κα Κούλα).

Τέλος και αφού κανένα παιδάκι δεν πνίγηκε ή τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα από τα κόκαλα των μη ζώντων (πολύ σικάτο) αλιευμάτων πάλι καλά,τη βγάλαμε και αυτή τη φορά χωρίς έκτροπα.
Αναμένουμε με αγωνία και κανά τόνο ποπ-κορν τα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του σήριαλ "Αθλητισμός και θάλασσα,αγάπη μου στο χάλασα" για να περάσει και αυτός ο βροχερός χειμώνας.

Ταιτ λαινς..
Κλαιν μαιν..
Κ.ο.κ.



Υ.Γ.Στη φωτογραφία απεικονίζεται η συχωρεμένη Κυρά Κούλα σε έναν απογευματινό περίπατο αρχές του 2008.
Αιωνία η μνήμη...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου